Meer dan 90 % ziet zichtbare resultaten!

#1 bestseller

Gezond haar binnen
handbereik!

op een natuurlijke en effectieve wijze

No Hype
Just Results

Before
image
image

Anoniem

Lashserum is echt niet te geloven!. Bij mij in ieder geval merkte ik na dag 4 al verschil. Ze groeien zo lang ongelooflijk gewoon. Als je stopt gaan ze naar before de serum maar als je je doel bereikt hebt gewoon bijhouden 3 keer per week ofzo in plaats van elke dag. Probeer t gewoon je gaat echt geen spijt krijgen

Anoniem

De lashserum is echt een 10! Mijn wimpers waren heel erg kort en uitgevallen door mijn wimperkruller, en sinds ik een paar maanden het serum gebruik zijn mijn wimpers zo lang en vol geworden! Ik krijg er de hele dag complimenten over en iedereen vraagt of ik nepwimpers op heb. Kortom echt een aanrader!!

Kaoutar

Geweldige producten , ik heb de haarkuur gebruikt merkte na een korte tijd hoe mijn maar dikker werd en veel minder haaruitval. Mijn haar structuur is beter geworden Je haar op een natuurlijke en gezonde manier verven 💯 De eyelash serum is GEWELDIG! Het is ongelooflijk hoe dit product zijn werk doet! Wimpers zijn langer geworden en dikker! De service die je krijgt is een 10/10 , je ontvangt heel snel een reactie en alle informaties die je nodig hebt! Bedankt!!

Yosra El Osrouti

Normaal hele haardos eruit maar nu echt minimaal haarverlies na gebruik van de masker. Haar voelt ook zacht aan terwijl ik normaal best droog krullend haar heb. Ik heb zelf vermoeden van een hormonaal probleem wat betreft haaruitval, dus was best sceptisch over de werking van dit product op mijn haar. De resultaten liegen er echter niet om, zeer tevreden! Enige nadeel is de moeite die ik moet doen om het masker aan te brengen haha #lui Ook erg tevreden met de Wimperserum. Wederom snel resultaat, binnen een week zag ik oprecht al langere wimpers.

Leandra

Allereerst complimenten voor de service en communicatie wat een professioneel en vriendelijk bedrijf! Ik heb als eerst de wimper serum gehaald omdat ik altijd onzeker ben geweest over de lengte van mijn wimpers. Na 1 maand merkte ik al verschil, mijn wimpers zijn dikker en een stuk langer! Ik gebruik het nu bijna een jaar en kan niet meer zonder! Na mijn succes met de wimper serum heb ik de healthy hair kuur gehaald en ook dit kan ik iedereen aanraden.

Fatima El Makhloufi

Ik heb in april de lashmaximizer en de healthy haarkuur besteld toen ze een actie hadden lopen. Ik heb zeker verbetering gemerkt aan mijn hoofdhuid en haren. Ik vind de de haarkuur wel een beetje prijzig, maar het wel waard. De olie is geweldig. De lashmaximizer is ook geweldig. Mijn wimpers zijn dikker en langer geworden en ik gebruik hem niet eens consequent. Daarvoor gebruikte ik er 1 van een ander merk en ik merkte geen verschil.

Assia H

Ik gebruik de Belqis Botanical eyelash serum nu al 4 maanden en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Mijn wimpers zijn donkerder en langer. Daarnaast krullen ze zonder dat ik een wimperkruller hoef te gebruiken. Als ik naar een feestje ga, doe ik mascara op en dan lijkt het alsof ik false lashes heb. Ik gebruikte de serum dagelijks, maar nu slechts 2 keer in de week om het effect te behouden.

Niyala

Haarkuur is een aanrader voor haaruitval, voller haar en gezonde glans.

Kaoutar Elhantlioui

top producten eerst de haarkuur daarna de gezichtsmasker waarbij ik me na gebruik een super zachte huid kreeg en toen de Lash maximizer die gebruik ik al sinds vorig jaar echt top!!

Souhailla

Ik heb de wimperserum gebruikt en ben helemaal verliefd. Ik heb dit inmiddels aan iedereen in me omgeving cadeau gegeven want het is een top product. Geloof me heb verschillende producten geprobeerd en hier zag ik tot mijn grote verbazing binnen 2 weken resultaat. De serums raken wel snel uitverkocht dus trust me buy now or cry later. Ik heb me voorraadje ingeslagen.

Sou Z

mega goede haar kuur, mijn haar is enorm ervan opgeknapt! geloofme ik had heel erg droog dun haar zonder volume. na kuur 3 was me haar heel glanzend en zag het er heel gezond uit met heel veel volume, absolute aanrader deze haar kuur

Asya

Belqisbotanic levert netjes haar producten en de klantenservice is top. De producten zijn van topkwaliteit. Ik ben super tevreden

Bouchrie

Top service! Ondanks dat uitleg op de site staat, kun je altijd vragen stellen en eigenares neemt de tijd voor je. Je merkt aan alles dat hier passie in zit! Doordat ik zo een goede resultaat heb geboekt met de wimperserum, heb ik de healthy kuur ook besteld. Ik heb er alle vertrouwen in!

Naad Bah

Ik heb het product aangeschaft omdat ik het op snap zag voorbij komen. Ik moet eerlijk zeggen ik was aan het begin wel sceptisch, maar ben oprecht verrast van het resultaat. Ik heb meerdere lash serums gebruikt, maar vond ze allemaal maar niks. Sinds het gebruik van de belqis lash serum zijn me wimpers oprecht veel langer en zelfs voller.

Claudi

Zeer tevreden over de afhandeling! Meerdere producten besteld, per ongeluk een ander pakketje ontvangen. Dit kan gebeuren. Na een mailtje meteen antwoord gehad en binnen no time de goede bestelling ontvangen met een cadeau erbij voor het ongemak. Wat een goede service. Mailcontact was top, service snel en producten zijn goed. Bedankt Belqis!

V Hoogmoed

Via mijn buurvrouw terecht gekomen bij Belqis, eerst heel sceptisch omdat vele bedrijven gouden bergen beloven, nou ik meen het serieus, ben pas bij haarmasker 2 en zie al duidelijk verschil, nog niet wat het moet zijn natuurlijk maar de kuur is nog niet afgelopen. Ik ben superenthousiast, zeker omdat de ingrediënten ook puur natuurlijk zijn.

Mevrouw Sam

Geweldige producten. Heb al een aantal producten afgenomen bij belqis botanical en ben tot nu toe nog steeds tevreden. De lash maximizer gaf me vollere en langere wimpers waar ik erg blij mee ben. De haarkleuringen en haarkuur hebben al goed effect. Zag duidelijke verschil omdat ik foto's had genomen en zo kon vergelijken. Recent ook de haarborstel besteld en ook een geweldig product. Ben hamdoelilah zeer tevreden met alle producten die ik heb gebruikt. Zeker een aanrader!

Karima Sit

Top bedrijf, snelle en goede service !

Nadi Y

The lashmaximizer Wauuw. Top product!!! Wimpers zijn voller en krullen meer zeker bij het aanbrengen van mascara.

Saadia

Na twee jaar trouw gebruik van de vijfweekse haarkuur van Belqis Botanical kan ik vol vertrouwen zeggen dat ik meer dan tevreden ben. Dit product heeft mijn verwachtingen overtroffen en heeft mijn haartransformatie echt mogelijk gemaakt. Mijn haar is niet alleen gezonder en sterker geworden, maar ook mijn hoofdhuid voelt beter aan. De natuurlijke ingrediënten zorgen voor een heerlijk gevoel en een aangename geur bij elke behandeling. Dankzij Belqis Botanical ben ik niet alleen een loyale klant geworden, maar ook een gelukkige met mijn haar.

Kaoutar Boukhmira

Al een lange tijd heb ik last van verdunde wimpers. Op een gegeven moment stoorde ik me eraan, maar dacht het zal er vast bij horen. Totdat ik de wimper serum van Belqis voorbij zag komen, ik dacht “zou het?”. Wel heb ik vaak reviews voorbij zien komen hierover dus ik waagde de gok. En nu een paar weken verder…. WAUW wat een verschil! Heb een hele bos wimpers terug zonder gaatjes ertussen. Kon het haast niet geloven. Maar toen m’n zusje opmerkte dat het leek alsof ik mascara op had. Wist ik het zeker, dit is geen toeval. Het resultaat mag er zeker wezen, wat een top product! Bedankt voor het ontwikkelen hiervan. Ga vooral door met wat jullie doen, ben supertrots op jullie!

Anoniem

Letterlijk alles wat je hier koopt krijg je geen spijt van! Alles wat je leest zie je en krijg je terug in het product. De haar kuurtje, de wimper serum, chebe hair butter en gezichtsmasker zijn producten die ik heb gekocht en allemaal top producten! Ga zo door zal ik zeggen!

Fatima

Eerlijk ik sta elke keer met verbazing te kijken wanneer ik mascara op doe! Sinds ik de wimper serum heb gebruikt zijn mijn wimper echt zoveel mooier, voller en langer geworden! En dit ondanks ik de wimper serum hooguit 1,5 week consequent heb gebruikt. Heel vaak vergeet ik dat ik het moet aanbrengen, maar desondanks heeft de serum gedaan wat het heeft beloofd. Dikker Voller en Langer wimpers. Wie wil dat nou niet binnen een korte tijdstip. Ik breng het nu sporadisch aan. Mocht je nog niet overtuigd zijn en ergens twijfelen, ik zeg gewoon doen en kopen en bedank jezelf dat je het toch hebt gekocht! Amazing product!

Nisrine El Jettari

De healthy hair kuur is geweldig! Ik heb een kuur voor mij en mijn moeder gekocht en we zijn aangenaam verrast! Ik had al bijna 2 jaar last van haaruitval en trage haargroei. Ik heb de kuur van 5 weken gedaan en na anderhalve week was er al een duidelijk verschil m.b.t. haaruitval. Daarbij heeft mijn moeder al het grootste deel van haar leven last van extreme haaruitval en ongezonde/oneven haargroei. Ze ging heel vaak naar de dermatoloog maar niets hielp. Uiteindelijk had ze het na een aantal jaar opgegeven, totdat ik haar de kuur cadeau deed. Ze heeft de kuur nu 2 keer gedaan en haar haar wordt steeds dikker en groeit echt heel goed! Het is dus zeker niet de laatste keer dat wij ons de healthy hair kuur zullen aanschaffen.

Samira Mousaoui

De healty hair kuur en wimper serum zijn geweldige producten maa shaa Allah. Meteen tijdens de hair kuur merkte ik al verschil van minder haar uitval maar ook dikke haar structuur. En de wimper serum heb ik nou al voor de 3 keer besteld omdat ik gewoon echt niet meer zonder kan en bang ben dat het uitverkocht is. M’n korte gierige wimpers zijn uitgegroeid tot prachtige lange dikkere zwartere haartje Allahoema bareek. Oh wat ben ik verliefd op belqis producten maa shaa Allah! Ik kan niet wachten op meer belqis producten in mijn kast. Dit doet echt wat het beloofd.

Anoniem

Nadat mijn pakket was kwijtgeraakt, is er meteen een nieuw pakket met een extra product bezorgd. Top service en heel klantvriendelijk! Ik raad het iedereen aan

Manon van Oorschot

Wimperserum: geen woorden voor. Zag binnen een paar dagen al verschil. Top product!! Aanrader

Anoniem

De wimperserum een week gebruikt, het doet echt zijn werk. Wimpers zijn langer en voller geworden. Daarnaast zeer goede klantenservice en klantvriendelijk.. reageert snel op mijn berichten.

Mariam El Haddioui

Ik wil even mijn review delen. Mijn (sceptische) dochter had extreme schilfers en steeds dunner wordend haar. Gelijk na de eerste week waren de schilfers zo goed als verdwenen en de haaruitval minimaal. Aan het einde van de 5weekse kuur kwam ze in shock bij me omdat ze allemaal nieuwe korte haartjes had hmdl ❤

About Us

Belqis Botanical is ontstaan vanuit hoop. Durven te hopen dat het haar, hoe beschadigd ook, nog hersteld kan worden. Verder durven te kijken dan de angst van het dagelijkse haaruitval en het steeds dunner wordend haar. De ´droom´ mooi gezond haar niet op te geven, omdat de producten die tot nu toe gebruikt zijn nog niet het gewenste resultaat hebben geleverd.

image

Collaboration

We are always interested in working with new partners. Do you want to become a reseller?

Collaborate

Shop our bestsellers today

No hype Just results